Aanvullende informatie

De badkamers hebben een vermalerpomp en worden geleverd met 10 meter afvoerslang, 25 meter waterslang en 25 meter verlengsnoer. De vermalerpomp pompt het afvalwater weg. Indien er geen afvoer aanwezig is dient er een septic tank op vlakke ondergrond geplaatst te worden. De septic tank vangt alles op maar zal zijn spoelwater wel kwijt moeten middels bijgeleverde slang van maximaal 10 meter.

Mobiele badkamer

Extra comfort tijdens uw verbouwing

Een mobiele badkamer of mobiele douchecabine is ideaal voor het inzetten bij evenementen of wanneer u aan het verbouwen bent. In de mobiele badkamer bevindt zich een wastafel, douche en toilet. Tevens zit er een kachel, verwarmde spiegel, zeep dispenser, toiletpapier dispenser, afzuiging en sfeer verlichting in door middel van spots. Er is warm water te verkrijgen door middel van een 50 liter boiler. De afvoer wordt door middel van een sanibroyeur versnijdt en weg gepompt.

De badkamer kan ook ingezet worden als mindervalide toilet. Er wordt dan een gebruiksvriendelijke oprijplaat gemonteerd.

  • Lengte: 325cm
  • Breedte: 240cm
  • Hoogte: 270cm

Waarom klanten
graag bij ons terug komen

Keuze uit een uitgebreid assortiment voorzieningen

Voor vrijwel alle voorkomende gelegenheden kunnen wij op huurbasis verschillende soorten mobiele badkamers, toiletwagen, koelwagens of plaszuilen leveren.

Altijd schone & kwalitatieve voorzieningen

U zult na afloop merken dat uw gelegenheden geslaagd zijn door de aanwezigheid van onze moderne sanitaire oplossingen.

Flexibele leveringen & huurperioden

Wij denken met u mee en zorgen ervoor dat onze voorzieningen op tijd en bij u op locatie geleverd worden. Snelle levering door heel Noord-Nederland.

Mobiel sanitair of koelwagen huren?

Wij denken graag met u mee. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.