DieVerhuur is gespecialiseerd in de verhuur van mobiele sanitaire voorzieningen. Al onze voorzieningen worden vakkundig door onszelf gemaakt en onderhouden. Onze voorzieningen zijn goed afgewerkt en modern ingericht. Omdat wij onze voorzieningen zelf maken hebben wij een ruim aanbod van verschillende mobiele badkamers, toiletwagens en koelwagens. Door ons ruime aanbod kunnen wij voor elke voorkomende gelegenheid een sanitaire oplossing bieden.

Al onze mobiele sanitaire oplossingen zijn vrijwel op elke locatie te plaatsen. In overleg met de klant kan dit voor langere of kortere perioden. Wij hanteren flexibele huurperioden. Wij denken graag met u mee en zorgen ervoor dat onze voorzieningen schoon, op tijd en bij u op locatie geleverd en aangesloten worden.

Voor alle voorkomende gelegenheden

Voor zowel de zakelijke als de particuliere klant verzorgen wij de verhuur van mobiele badkamers, toiletwagens en koelwagens. U zult na afloop merken dat uw gelegenheden geslaagd zijn door de aanwezigheid van onze moderne sanitaire oplossingen.

Waarom klanten
graag bij ons terug komen

Keuze uit een uitgebreid assortiment voorzieningen

Voor vrijwel alle voorkomende gelegenheden kunnen wij op huurbasis verschillende soorten mobiele badkamers, toiletwagen, koelwagens of plaszuilen leveren.

Altijd schone & kwalitatieve voorzieningen

U zult na afloop merken dat uw gelegenheden geslaagd zijn door de aanwezigheid van onze moderne sanitaire oplossingen.

Flexibele leveringen & huurperioden

Wij denken met u mee en zorgen ervoor dat onze voorzieningen op tijd en bij u op locatie geleverd worden. Snelle levering door heel Noord-Nederland.

Mobiel sanitair of koelwagen huren?

Wij denken graag met u mee. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.